Hjärt- och lungräddning i Skåne

Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om Värmland med omnejd! I det här inlägget idag så kommer jag dock att skriva om någonting i Skåne som jag har fått många frågor och funderingar kring under den senaste tiden och det handlar nämligen om det här med hjärt- och lungräddning i Skåne samt ett företag vid namn Jockes Räddaliv Utbildningar i Skåne.

Anledningen till att jag kommer att skriva om just det här idag har mycket att göra med att jag själv för inte så himla länge sedan var nere i Skåne och gick på en sådan här hjärt- och lungräddningsutbildning där med en kollega till mig. Jag nämnde ju detta lite kort i ett annat inlägg här på bloggen för ett par veckor sedan och sedan dess så har det varit rätt så många av mina läsare från just Skåne, men även andra län som har hört av sig och vill veta mer om Jockes Räddaliv Utbildningar och deras utbildningar. Därför så tänkte jag ju givetvis att jag skulle försöka att vara till så stor hjälp som det bara går för mina härliga läsare genom att ta och rekommendera Jockes Räddaliv Utbildningar och deras kurser inom livräddning. Jag tycker verkligen att det här är någonting som alla bör kunna och ifall ni ha en kurs i närheten av er så ska ni absolut passa på och gå på den. Hur som helst så kommer jag att lägga in en länk här nu i inlägget någonstans så att alla ni som nu befinner er i Skåne och är intresserade av detta kan smidigt klicka er vidare och direkt in på Jockes Räddaliv Utbildningars sida här på nätet. Det fungerar lite som ett visitkort, så där finner ni lite kort information samt kontaktuppgifter ifall ni nu har några frågor eller funderingar kring det hela!