Renovering av vår sommarstuga

Hej på er alla härliga läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Som ni känner till skriver jag vanligtvis om ämnen som är kopplade till Värmland, men idag kommer jag skriva ett inlägg som skiljer sig ifrån detta, nämligen om det här med byggfirmor i Skåne, som ni är många som har frågat mig om. Jag vill idag rekommendera ett företag till er läsare, nämligen Brodins Bygg i Skåne AB. Som ni säkert vet har vi en sommarstuga i Skåne, närmare bestämt utanför Lund. Vi har länge velat renovera och bygga om i stugan, men har haft svårt att hitta en bra byggfirmor och snickare i Skåne generellt, då vi inte vanligtvis bor i området. Jag har sett att ni är många som har haft detta problem, att just hitta en firma som är pålitlig och bra i Lund med omnejd, vilket är anledningen till varför jag idag vill ge er ett litet tips.

Vi kom att hitta just Brodins Bygg i Skåne AB genom en familjevän som befinner sig i Skåne och som tidigare har vänt sig till just detta företag. Vi är verkligen hur nöjda som helst med beslutet att vända sig till Brodins Bygg i Skåne AB, då vi verkligen fått fantastisk hjälp med vår renovering. De anställda hos Brodins Bygg i Skåne AB var verkligen till fantastisk hjälp, och vi märkte väldigt snabbt att de fokuserade väldigt mycket på att få en bra relation med kunden i fråga, i detta fall mig och min man. Resultatet blev helt otroligt, och det känns nästan hos ett helt nytt hus nu mera. Utförandet utav renoveringen kändes för oss väldigt professionellt, och företaget tog verkligen hänsyn till alla våra önskemål för att ge oss det resultat som vi var ute efter. Då jag som sagt vet att ni är en del som har frågat frågor angående just byggfirmor i Lund med omnejd, vill jag verkligen rekommendera Brodins Bygg i Skåne AB till er som vill ha en trygg och säker firma som lägger kunden i fokus.