Turkos Måleri AB

Hej och varmt välkomna tillbaka hit till min blogg och ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår fantastiskt och att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt. I dagens inlägg så hade jag tänkt mig att jag skulle ta och nämna lite kort det här med målare för er i Halmstad eller Falkenberg då det är någonting som har varit rätt så efterfrågat här på min blogg. Jag nämnde ju för inte så himla länge sedan här på min blogg att jag hade en familjemedlem i Halmstad och en vän i Falkenberg som hade vänt sig till samma målare och idag så tänkte jag berätta lite om vem den här målaren var.

Det här är ju då lite annorlunda från det som jag vanligtvis brukar skriva om här på min blogg, men jag tycker ändå att det är viktigt att jag skriver om det när jag ändå har så pass många läsare som vill veta mer om det hela. Hur som helst, så heter alltså den här målerifirman inget mindre än Turkos Måleri AB och enligt både min vän och min familj så var Turkos Måleri AB hur duktiga som helst på det som de gjorde. Jag har ju givetvis då själv hunnit se resultaten och kan inget annat än att hålla med. De är oerhört duktiga och har lämnat ett riktigt professionellt resultat som jag vet att dem både känner sig nöjda med. Jag hoppas nu att det här kommer att kunna vara till någon form av hjälp för en del av er som nu då kanske befinner sig i just Halmstad eller Falkenberg med omnejd och letar efter en målare!